Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 Ο ΚΡΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣ! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/1 ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΔΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ 
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.... 
ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ 
ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ
ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ... ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟ 
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΠΟΤΕ! ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΑΝΤΟΥ!

Ο ΚΡΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣ! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/1 ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΔΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ 
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.... 
ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ 
ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ
ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ... ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟ 
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΠΟΤΕ! ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΝΤΟΥ!
krikosagapis.blogspot.gr

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014


         

Στο πλαίσιο της παρέμβασης των Κοινωνικών Ιατρείων Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής στα αντικαρκινικά νοσοκομεία ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και ΜΕΤΑΞΑ την Πέμπτη 30/1, στις 11.00 π.μ., το ιατρείο μας θα πάρει μέρος στην διαμαρτυρία που θα γίνει έξω από το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».

Καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην παρέμβαση αυτή και να ενδυναμώσουν τα Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία που διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή την ελεύθερη πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, χωρίς κανενός είδους αποκλεισμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014




• www.facebook.com/krikos.agapis •
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ......ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Παρέμβαση των Κοινωνικών Ιατρείων Φαρμακείων Αλληλεγγύης στην Αττική
στα αντικαρκινικά νοσoκομεία 
Άγιος Σάββα και Μεταξά 
την Πέμπτη 30/1, στις 11π.μ.
Το Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης Αττικής καλούν κάθε συλλογικότητα, σωματείο, κινηματική πρωτοβουλία, και κάθε πολίτη να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα ενάντια στη συνεχιζόμενη βάρβαρη πολιτική που ασκείται στην Υγεία. Η επιμονή στον εγκληματικό αποκλεισμό των ανασφάλιστων από δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης, πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής, κοστίζει καθημερινά αναπηρίες και θανάτους σε χιλιάδες ανθρώπους.
Τα νοσοκομεία κλείνουν και καταρρέουν λόγω υποχρηματοδότησης και αναστολής των προσλήψεων. Κλινικές συγχωνεύονται, τμήματα καταργούνται, και ελλείψεις σε προσωπικό και ιατρεοφαρμακευτικό υλικό αυξάνονται.
Για το 30% όμως και πλέον του πληθυσμού που είναι χωρίς ασφάλιση, τα δημόσια νοσοκομεία είναι “κλειστά” εδώ και τρία χρόνια. Για να νοσηλευτεί σε αυτά ο ανασφάλιστος πρέπει να πληρώσει το σύνολο του κόστους νοσηλείας και το σύνολο της φαρμακευτικής αγωγής. Ειδικά για τους καρκινοπαθείς ανασφάλιστους ασθενείς το κόστος παρακολούθησης νοσηλείας και φαρμακευτικής αγωγής (χιλιάδες ευρώ) είναι δυσβάσταχτο. Η απαίτηση πληρωμής νοσηλείων και πολύ περισσότερο η αποστολή εμβασμάτων στις εφορίες είτε αποκλείει ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν από την πρόσβαση τους στα νοσοκομεία είτε δημιουργεί μια ασφυκτική κατάσταση σε ήδη υπερχεωμένες οικογένειες που κινδυνεύουν με κατασχέσεις και με φυλακίσεις.
Οι ασθενείς βρίσκονται προ του διλλήματος “Θάνατος από την ασθένεια ή από τη θηλιά της εφορίας;”
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στα νοσοκομεία ετοιμάζουν να μας αποτελειώσουν συνολικά με την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ, τη συρρίκνωση και διάλυση της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας. Γιατροί και προσωπικό μπαίνουν σε «διαθεσιμότητα», δηλαδή απολύονται και ασθενείς μένουν ιατροφαρμακευτικά ακάλυπτοι.
Και όλα αυτά γιατί;
Για το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση η ζωή και ο θάνατος συμπολιτών μας είναι… «λογιστικό θέμα».
Για όλους εμάς που αποτελούμε θύματα αυτής της πολιτικής, χρέος και ανάγκη είναι να αγωνιστούμε για να επιβάλλουμε ξανά τη δημόσια περίθαλψη ως πρώτιστο και μη διαπραγματεύσιμο δικαίωμα και αγαθό, που θα παρέχεται δωρεάν και καθολικά σε όλους.
Το Κοινωνικά Ιατρεία Αλληλεγγύης που με την καθημερινή τους λειτουργία προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την έννοια της δωρεάν περίθαλψης, να στηρίξουν τα θύματα αυτής της πολιτικής και να καταγγείλουν τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων ασθενών, τη διάλυση και εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, καλούν σε έναν διαρκή και ενωτικό αγώνα, ώστε να υπάρξει ξανά ένα δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους χωρίς αποκλεισμούς.
Η αρρώστια και η φτώχεια δεν είναι ντροπή.
Ντροπή είναι να σιωπάς μπροστά στις δολοφονίες…

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...
ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ
ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ

ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ
ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....
ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΟΙ ΟΡΙΣΑΝ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΕΜΑΣ!!

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙ CODEX ALLIMENTARIOUS...




















Η Syngenta στην Παλλήνη. Τι είναι τούτο; θα αναρωτηθείτε. Αν σας έλεγα πως το Δ.Ν.Τ., οι διεθνείς τοκογλύφοι και όλοι οι υπαίτιοι της οικονομικής κρίσης πράτουν πταίσματα μπροστά στα εγκλήματα που πράτουν εταιρίες σαν την Syngenta θα τοπιστεύατε; Χωρίς χρήματα ζεις. Χωρίς φαγητό ζεις; Η τροφή είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο γιατί είναι το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Αυτό σκέφτηκε και ο καταδικασμένος σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Fritz der Meer πρόεδρος της I.G. FARBEN. Η εταιρία αυτή, κατασκεύαζε όπλα και πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό, το ατσάλι για τις σιδηροδρομικές ράγες καθώς και το ειδικό αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατουμένων.

Ο Fritz derMeer, καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες αργότερα πήγε στους φίλους του στον ΟΗΕ, και πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarious ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Έτσι το 1962 ο ΟΗΕ, ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η φονική εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf ! Μέσω της διατροφής μπορεί να υπάρξει ο έλεγχος της ανθρωπότητας και ο περιορισμός του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται πως όταν εφαρμοσθεί ο κώδικας σε 20 χρόνια θα πεθάνουν 3 δις (το 1 δις από πείνα και τα 2 δις από ασθένειες που θα οφείλονται στην υποδιατροφή από βιταμίνες και μέταλλα). Στο σχέδιο του ελέγχου του πληθυσμού μέσω της διατροφής όπως καταλάβατε πρωτοστατεί ο ΟΗΕ.

Οι ρυθμίσεις του προβλέπουν απαγορεύσεις στη χρήση θρεπτικών ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων) με πρόσχημα την πρόληψη ασθενειών! Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Οι τροφές θα ακτινοβολούνται για να μένει το 15% των θρεπτικών ουσιών που προβλέπει ο κώδικας. Οι γεννετικά τροποποιημένοι σπόροι, εμφανίζουν σοβαρές ελλείψεις σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία έτσι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του codex Alimentarious. Εδώ λοιπόν έρχονται βιομηχανίες σαν την Syngenta, την Monsanto και άλλες. Η Syngenta λοιπόν είναι μια πολυεθνική που παράγει υβρίδια και μεταλλαγμένους σπόρους. Είναι μια αντίπαλη εταιρία της Μonsanto που δραστηριοποιείται κυρίως στην Ευρώπη. Έχει 10 εργοστάσια στην Ευρώπη έρευνας και παραγωγής σπόρων και φυτών γεννετικά τροποποιημένων εκ των οποίων και ένα στα Οινόφυτα Βοιωτίας (9000 τ.μ.) , με αποθήκες στα Οινόφυτα και στη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Παλλήνη Αττικής.


Στη φιλοσοφία της εταιρίας, αναφέρει πως σκοπός της είναι να βοηθήσει με διατροφική επάρκεια τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό της γης. Παντού σωτήρες. Σωτήρες στη διατροφή, σωτήρες στην οικονομία όπως ΔΝΤ κ.λ.π. Γεμίσαμε σωτήρες και ιδού τα αποτελέσματα. Στις 7/2/2013, η Monsanto πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα Μπρόκολα! Η Μonsanto με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (EP1069819 ) για το μπρόκολο που προέρχεται από συμβατικές καλλιέργειες έχει όλα τα δικαιώματα της παραγωγής του. Η εταιρία Syngenta, η οποία άσκησε έφεση κατά του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, απρόσμενα πρότεινε την ακύρωση της προγραμματισμένης ακρόασης. Παραδόξως, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ΕΓΔΕ) ακύρωσε την προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για το αμφιλεγόμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για το μπρόκολο. Ταυτόχρονα με την προγραμματισμένη ακύρωση της ακρόασης της Syngenta από το ευρωπαικό γραφείο διπλωμάτων ευρασιτεχνίας ανακοινώθηκε από την Μonsanto πως εγκαταλείπει την πολιτική της για περαιτέρω εμπορική επέκταση της στην Ευρώπη κρατώντας μόνο την Ισπανία στις χώρες εμπορικής της δραστηριότητας. Στην αρχή φάνηκε πως υπήρξε μια νίκη κατά της Μonsanto αλλά μάλλον ήταν μια συμφωνία συμμοριών. Και ας μη ξεχνάμε πως το ΥΒΡΙΔΙΟ, που παράγει η Syngenta (και όχι μόνο), σημαίνει ύβρις κατά του Διός, δηλαδή κατά του θεού, της φύσης, της ανθρωπότητας.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!! SOS! EΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ....

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!
• www.facebook.com/krikos.agapis •

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

Ο ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ
 ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ

ΑΠΟ 3 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝ 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.....
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ!
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972370417

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ!

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014


 Η ΖΩΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....SOS* SOS* SOS*

EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΑΣΘΕΝΗ ΜΑΣ
ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ MABTHERA 700 MG.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΕ ΧΕΙΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ...
ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ
ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ Η ΖΩΗ!!
ΤΟΥ 49ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΘΕΝΗ....
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ
ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΣΤΟ ΤΗΛ 6972370417

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!! ΠΑΝΤΟΥ! SOS*


Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014




ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ  ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ....
 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ
Στοιχεία-σοκ αποκαλύπτει έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), σύμφωνα με την οποία τα μεγάλα θύματα των «μεταρρυθμίσεων» στην Υγεία, οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα, κόβουν ό,τι μπορούν, για να αγοράσουν τα απαραίτητα φάρμακά τους, ενώ το κράτος θα πετύχαινε μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων αν οι ασθενείς μπορούσαν να ρυθμίζουν τις ασθένειές τους.
Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), οκτώ στους δέκα Ελληνες αναγκάζονται να στερηθούν είδη πρώτης ανάγκης, για να συνεχίσουν να λαμβάνουν το απαραίτητο σκεύασμά τους. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι οδήγησαν 4 στους 10 Ελληνες να κόψουν από τρόφιμα, για τη θεραπεία τους.
Οπως προκύπτει από την ίδια έρευνα της ΕΣΔΥ, από το 2011 έως και το 2013 μειώθηκαν οι επισκέψεις για λόγους οικονομίας στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε ποσοστό 30%, ενώ τα νοικοκυριά μείωσαν τα χρήματα που έδιναν για τις υπηρεσίες αυτές το ίδιο διάστημα κατά 50%. Γι' αυτό άλλωστε, 6 στους 10 ασθενείς αποδεικνύεται ότι αντιμετωπίζουν πλέον περιορισμούς στην πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, λόγω έλλειψης χρημάτων, που τους κάνει να... μεταχρονολογούν τις υγειονομικές τους ανάγκες.
Κάπως έτσι, οι 8 στους 10 ασθενείς μειώνουν τις δαπάνες για στέγαση, μετακινήσεις και τηλεπικοινωνίες, για να μπορέσουν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, ενώ 4 στους 10 κόβουν ακόμη και από τη διατροφή τους. Μάλιστα 2 στους 10 ψαλίδισαν τελείως τις επισκέψεις σε γιατρούς. Γεγονός καθόλου τυχαίο, καθώς η έρευνα της ΕΣΔΥ απέδειξε ότι κάθε νοικοκυριό έχασε τουλάχιστον 530 ευρώ κατά μέσο όρο το μήνα και φθάνει πλέον στα 1.115 ευρώ.
Η έρευνα της ΕΣΔΥ, που πραγματοποιήθηκε σε ενήλικους ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, ΧΑΠ και άνοια, στα μεγάλα αστικά κέντρα, έδειξε ότι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την κρίση αλλά και από τις «μεταρρυθμίσεις» είναι οι χρονίως πάσχοντες. Νοσήματα τα οποία ευθύνονται για το 70% της ζήτησης υπηρεσιών Υγείας και απορροφούν το 50% της εθνικής υγειονομικής δαπάνης, με υψηλό κόστος στο σύστημα.
Την ίδια στιγμή, έρευνα του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας της ΕΣΔΥ, Κώστα Αθανασάκη, έδειξε ότι αν υπήρχε πρόληψη και οι ασθενείς είχαν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τις παθήσεις τους, θα είχαμε εξοικονομήσει εκατοντάδες εκατ. ευρώ. Ενδεικτικά:
Για την υπέρταση, το σύνολο της μείωσης της υγειονομικής δαπάνης από τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης ανέρχεται σε 0,83 δισ. ευρώ σε διάστημα δεκαετίας ή 83 εκατ. ευρώ ετησίως με συντηρητικούς υπολογισμούς.
 Για το διαβήτη, αν «ρυθμίζονταν» όλοι οι ασθενείς, η εξοικονόμηση θα άγγιζε τα 173,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ετήσιο κόστος ενός ορθά ρυθμισμένου ασθενούς είναι 981,72 ευρώ, ενώ για έναν μη ρυθμισμένο διαβητικό το κόστος εκτοξεύεται στα 1.566,12 ευρώ
 

Ολα για την υγεία μου - BINTEΟ - Τί μας «ξημερώνει» το 2014


ΒΙΝΤΕΟ: "Γολγοθάς" ανασφάλιστων καρκινοπαθών που δεν μπορούν να πληρώσουν για τις χημειοθεραπείες

Πριν υπογράψετε οποιονδήποτε ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ προσέξτε!

Σε συνέχεια του σχετικού με την αφαίρεση του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ επεισοδίου από πολύτεκνη χαμηλοσυνταξιούχο γιαγιά στις εργατικές πολυκατοικίες στον Ταύρο σας γνωστοποιούμε τα εξής:

H διεύθυνση του γραφείου της ΕΥΔΑΠ στην Καλλιθέα έπεισε την γιαγιά να κάνει ένα διακανονισμό προκαταβάλλοντας τα μοναδικά 50 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι για να βγάλουν τον μήνα τους για το φαγητό και τα φάρμακά της και στη συνέχεια της ζήτησαν να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση για τις συνέπειες και τις κυρώσεις που θα είχε αν δεν μπορούσε να αποπληρώσει...

Ποιός ήταν αυτός ο περιβόητος διακανονισμός που ισχύει για ανέργους, άπορους και οικονομικά αδύνατους όμως;!

Eνώ ο απλήρωτος λογαριασμός της γιαγιάς πριν το διακανονισμό ήταν 400 ευρώ τώρα καλείται να εξοφλήσει σε 14 μήνες με τις προσαυξήσεις και με ένα υπερβολικό πρόστιμο το ποσό των 770!!! ευρώ... Διπλασίασαν δηλαδή αυτόν τον λογαριασμό και ο επόμενος λογαριασμός θα συνεχίσει να τρέχει κανονικά!...

Η οικογένεια αυτή όπως και πολλές άλλες από την πολλή πρόνοια που της παρέχουν το κράτος και ο δήμος είναι καταδικασμένες να ζουν στην εξαθλίωση με το μαρτύριο της σταγόνας... 

Για όλα τα προηγούμενα που γράφονται υπάρχουν όλα τα χαρτιά και οι μαρτυρίες της ίδιας της γιαγιάς με όλα τα στοιχεία για την κατάσταση που ζει μαζί με την οικογένειά της.

Θαυμάστε όλοι σε ποιο ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος πρόνοιας ζούμε!!! Θα υπάρξει όμως και συνέχεια αν δεν τους γκρεμοτσακίσουμε όλους αυτούς τους άχρηστους σωτήρες μας που αύριο θα βγουν με μεγάλο θράσος να ζητάνε την ψήφο μας!!!  

Τα σχόλια δικά σας!




Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014



• www.facebook.com/krikos.agapis •

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 7 ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΗ ΜΙΑ
ΕΠΙΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ 
ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΜΙΑ
8 ΜΕΛΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗ 6 ΜΕΛΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΑ ΠΑΛΕΥΗ ΜΟΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΝ 420 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 5ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ....

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΕ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΚΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ
ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.....

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ!!!