Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7» 02/02/13


Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τη διενέργεια αιμοδοσίας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 10:00-14:00 στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος.
Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Η Αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί.Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.
Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.
Όσοι αιμοδότες επιθυμούν θα λάβουν κάρτα αιμοδότη από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, με την συνεργασία του οποίου πραγματοποιείται η Αιμοδοσία.
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θέλοντας να συμβάλλει στην προσφορά των συνανθρώπων μας που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αιμοδοσία θα φιλοξενήσει τους αιμοδότες σε μελλοντικό Αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 4800921 ή 210 4800901.
olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου